avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa cu suspendare in 2007, infractiune noua in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa cu suspendare in 2007, infractiune noua in 2014

La sfrasitul anului 2007 am avut o pedeapsa de un an cu suspendare data la care eram minor in timpul acela,in 2010 am comis o alta infractiune fara intentie, la care sa sulotionat cauza in anul 2014 septembrie,intrebarea este: poate atrage starea de recidiva fapta aceea din minorat, sau poate sa imi adauge suspendarea aceea?
Nu scrie in actul de sesizare al instanței?......
Conform legislației penale sub imperiul căreia s-a comis fapta în anul 2007, condamnările comise în timpul minorității nu atrag starea de recidivă.În plus, nici infracțiunile comise din culpă nu atrag starea de recidivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal beti1beti1 beti1beti1 o suspendare din minoritate poate atrage recidiva daca actual este major si a comis o alta fapta? (vezi toată discuția)
Cazier judiciar bukinst bukinst Am gasit o problema penala la care raspunsurile sunt diferite. O persoana a fost condamnata in anul 1998 la 1 an inchisiare cu suspendare pentru fal ... (vezi toată discuția)
Stare de recidiva adi_p525 adi_p525 Ce sanse am la suspendare daca am comis fapta in stare de recidiva post executorie art.37 lit.b (vezi toată discuția)