un avocat mi-a spus ca sa facut rechizitoriul pe clasare si mai trebuie o ultima semnatura? asta inseamna ca trece de la procurorul de caz la alt procuror pentru verificare?
Daca spuneti ca s-a dat clasare, aceea este o Ordonanta si este cu totul altceva. Mai bine faceti ce a spus colegul, depuneti o cerere sa vi se comunice stadiul dosarului.
Se poate dispune clasare si prin rechizitoriu, asta inseamna ca au fost mai multe fapte ori mai multi suspecti/inculpati, dintre care uni sunt trimisi in judecata.
Știu ca Învinuitul are doua infracțiuni in curs de cercetare, are mandat de arestare in lipsa, din spusele avocatului a inițiat rechizitoriul si este finalizat, i-am cerut sa facă copii dupa acesta si mi-a spus ca nu poate,ca mai trebuie încă o semnătura sau verificat după poate consulta informatii! Întrebare este : Care sunt pași Făcuți de procurorul de caz când începe sa solutineze un dosar? Si cine trebuie sa mai semneze rechizitoriul,ordonanța după procurorul de caz pentru a fi sau nu trimis in instanța?