avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Activitate say_alexx

Activitate say_alexx

Buna ziua , detin un cabinet stomatologic in bucuresti si vreau sa stiu daca pot obtine fonduri europene nerambursabile in proportie de 100% pe srl sau cmi pentru aparatura si care ar fi conditiile necesare ?
cod CAEN 4791 comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet ......acesta e bun ?? idea e ca nu precizeaza ce comercializez si mie sa nu am probleme .....totusi lichidu asta pentru tigari poate fi periculos , nu ar trebui sa iti trebuiasca ceva autorizatie ???
Apreciez raspunsurile , vreau sa fiu sigur ca nu ma fac astia cu o amenda , sunt incepator ce sa fac . Multumesc de ajutor .
Am un SRL si vreau sa cumpar de la o firma romaneasca lichid pentru tigari electronice . Imi ajunge codul caen 4690 comert cu ridicata nespecializat sau imi mai trebuie altu ?? am nevoie de ceva autorizatii ?

precizez ca vand pe internet tigari electronice si vreau sa ofer cadou sticlute cu lichid clientilor mei .
Răspuns la discuția VAT Number import china
deci eu cand fac comanda ce trec la vat number ? codul eori sau cui ???
Buna ziua . De curand mi-am infintat un SRL neplatitor TVA .
Vreau sa cumpar de pe un site din china tigari electronice .
Printre datele care sunt cerute de site-ul respectiv se afla acet VAT number , care nu stiu ce inceamna .
Deasemenea la adress line 1 inafara de numele companiei imi cere c/o , cara iar nu stiu ce inseamna Am copiat textul respectiv :."* Address Line 1 :

Street name, company name, c/o "