Nu, nu ma ameninta ca-mi publica pozele...doar imi trimite mesaje ca si cum ar trebui sa fac ceea ce spune. In primul rand am blocat-o pe tipa, pe facebook, apoi mi am dezactivat profilul, De cateva zile, insa , nu ma mai cauta...mi se pare suspecta aceasta tacere...ce ar trebui sa fac?
Buna ziua...in cursul saptamanei acesteia , m-am intalnit cu un necunoscut , presupunand ca trebuia sa fac niste poze normale, pentru promovare de produse (poze in care trebuia sa mi se vada tot corpul, adica in costum de baie ) ..Inainte de a ajunge aici , vorbisem cu o tipa , pe facebook..care imi spusese cum stau lucrurile, pe romaneste , m-a prostit sa ma intalnesc cu tipul sa mi fac pozele ...Iesisem seara la ora 22:00 de la servici , apoi m-am intalnit cu respectivul ...ne-am plimbat putin prin oras...dupa care mi-a spus sa mergem la o locatie sa facem pozele..am iesit din localitate...am ajuns la un restaurant-pensiune si am intrat acolo...am facut poze normale, dupa care ma suna prietenul meu ...si mi a spus sa i spun ca nu sunt cu el , ca sunt cu tipa cu care am vorbit pe facebook... i am zis ca nu , ca oricum stie de toata treaba asta...si a zis ca , ,,tu faci cum spun eu, ca e mai bine''...am mintit ...dupa care m am trezit obligata sa pozez facand sex oral , anal ...acum ma cauta si eu nu vreau sa ma bag in asemenea combinatii...imi trimite mesaje , ca o sa fac ceea ce trebuie ... sunt distrusa ...mi e frica ca o sa apara pozele ....stiu , sunt cea mai mare proasta ...dar nu m am gandit ca mi se poate intampla asa ceva :(