avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate georgevip

Activitate georgevip

Răspuns la discuția Eoliana pe un teren in arenda
ceva mai pe scurt nu se poate?, ca am citit si no inteleg deloc...
buna ziua,de curand am aflat ca o eoliana este construita pe terenul parintilor mei undeva langa o padure,rar vizitanduse terenul si nu stiam...nu trebuia sa aflam cand au vrut asta sa faca eoliana pe terenul nostru, nu trebuia sa ne ceara acordul deloc?
Terenul este dat in arenda la cineva si noi luam grau pt arenda 400-500 kg grau pe an....parintii au contract cu dansul
SI am mai inteles ca astia cu eolienele platesc chirie proprietarilor de teren...eu dc nu primesc nimic,si nici nu am fost anuntat ca sa facut eoliana? se poate face asa ceva ?
Daca avem contract cu dansu la care avem terenul in arenda, cumva ia el banii de pe eoliana dp terenul nostru? e normal sa ia banii el sau noi?
buna seara,am o problema cu un proiect de 2 ani de zile nu pot sa imi fac casa...am facut un proiect la un proiectant care statea pe aproape de zona unde locuiesc....am dat de el , am facut proiect la dansu dar problema e ca trebuie modificat si ne minte ca o sa il modifice de 1 an de zile si nu ni`l modifica...este plecat din judet...departe tare....nu este arhitect cu drept de semnatura si am aflat ca a facut proiectul prin altcineva si am luat legatura si cu dansul si nici unul din ei nu vor sa nil modifice(greseli gasite la consiliul judetean) odata ce si-au primit banii...acum intrebarea e....pot sa il dau in judecata sa imi recopar banii ? 3000 lei? ...am dovada proiectul facut de el si semnaturile celor ce au contribuit la el? am sanse sa fac ceva daca il dau pe mana politiei pt inselaciune si sa`l dau in judecata sa`mi cer drepturile in instanta? va rog frumos un raspuns daca se poate.