avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu un proiectant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu un proiectant

buna seara,am o problema cu un proiect de 2 ani de zile nu pot sa imi fac casa...am facut un proiect la un proiectant care statea pe aproape de zona unde locuiesc....am dat de el , am facut proiect la dansu dar problema e ca trebuie modificat si ne minte ca o sa il modifice de 1 an de zile si nu ni`l modifica...este plecat din judet...departe tare....nu este arhitect cu drept de semnatura si am aflat ca a facut proiectul prin altcineva si am luat legatura si cu dansul si nici unul din ei nu vor sa nil modifice(greseli gasite la consiliul judetean) odata ce si-au primit banii...acum intrebarea e....pot sa il dau in judecata sa imi recopar banii ? 3000 lei? ...am dovada proiectul facut de el si semnaturile celor ce au contribuit la el? am sanse sa fac ceva daca il dau pe mana politiei pt inselaciune si sa`l dau in judecata sa`mi cer drepturile in instanta? va rog frumos un raspuns daca se poate.

Alte discuții în legătură

Probleme avize puz ContSters467286 ContSters467286 Buna ziua! Apelez si eu la sprijinul dumneavoastra cu urmatoarea speta:in ocombrie anul 2017 am achizitionat in Targoviste un teren intravilan agricol in ... (vezi toată discuția)
Detin o parcela de 5800 mp res in zona industriala a localitatii. ... sandra m sandra m Detin o parcela de 5800 mp res in zona industriala a localitatii. Am solicitat certificat de urbanism de la consiliul judetean Cluj (de care apartine zona = ... (vezi toată discuția)
Probleme cu arhitectul del_gf del_gf Buna ziua, O firma mi-a realizat un proiect pentru constructia unei case. Am primit proiectul prin curier si l-am achitat la primire tot prin curier. Am ... (vezi toată discuția)