avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Activitate adam_claudiu

Activitate adam_claudiu

Buna ziua,

M ar ajuta un raspuns in urmatoarea situatie:

1. Am un client care a cerut sa i se crate, valideze un numar impresionant de adrese de mail (50.000) ca urmare a GDPR ului

2. Am folosit mai multe servicii platite in acest sens, dar si asa multi dintre cei carora clientul le a colectat mailurile de a lungul ultimilor 14 ani, au raportat mailul ca spam, ca urmare serviciul prin care se trimitea, a blocat de mai multe ori campaniile

3. Pentru declobare a cerut sa se trimita o campanie foarte clara de informare in care se cerea explicit persoanelor ale caror mailuri au fost colectate in cei 14 ani, sa se aboneze sau dezaboneze, in mod explicit

4. Clientul a evitat sa faca acest lucru, pentru ca nu dorea sa piarda din acele mailuri

5. Totusi a exercitat o presiune zilnica asupra mea, deoarece dorea sa trimite newslettere si contul era blocat, deoarece trebuia facuta acea campanie de constientizare

6. Asa ca am folosit sistemul, si l am configurat sa trimita mailul de constientizare catre toate acele mailuri cu mailul configurat in sistem de catre client

Acum clientul acuza ca nu am cerut permisiunea pentru acel act si cere daune, cu toate ca, acele mailuri nu mai puteau si salvate, avand in vedere modul de colectare si retinere, etc.

Conform legii in vigoare ce se poate intampla si cum as putea (daca se poate) contracara aceasta situatie?

Multumesc
Buna seara,
Situatia este urmatoarea: in luna mai s a inceput un contract de prestari servicii pe zona it cu cerinte clare si termen de predare si sume. Ulterior inceperii executarii contractului, clientul a venit cu tot felul de cerinte ai noi ca si firma le am realizat. Ulterior termenul de executie s a lungit f mult, dar precizez ca ceea ce era prevazut in contract s a realizat de multe vreme, doar ca acest client tot pretinde chestiuni aditionale.

Acum pretinde ca vrea incetarea contractului pe baza faptului ca s a lungim f mult termenul de executie.. (de fapt impingerea acestuia a fost determinat de cerintele aditionale necontractuale), acestea fiind executate de noi doar pentru a fi clientul multumit, si returnarea sumelor platite.

Pretinde si daune dar nu cred ca are ce pretinde din moment ce site ul dezvoltat a fost in paralel cu cel actual care a fost in functiune tot timpul.

Cum putem termina toata treaba in asa fel incat sa nu ne plimbam prin instante.

Multumesc
Buna ziua.

Din cate am citit pe forum, aproximativ (daca nu toate) fondurile europene sunt directionate catre mediul rural.

Totusi, in cazul in care doresc sa restaurez o cladire istorica si sa deschid un restaurant + expozitii de pictura, etc ulterior in acea cladire, credeti ca m-as incadra pentru un fond european nerambursabil?

Cladirea este in meniu urban, eu nu detin acum nici un fel de firma.

Exista poate programe nationale care ar putea sustine astfel de proiecte?

Multumesc