avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate uti1

Activitate uti1

Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
tarif
Răspuns la discuția Spor de toxicitate
Grupa de munca se ia in considerare doar daca e trecuta in cartea de munca?
acest răspuns util
artar
Buna ziua,

Am beneficiat de spor de toxicitate de 7% 5 ani.
Dupa noua lege a pensiilor, cu cat mi se poate reduce varsta de pensionare?

Multumesc
acest răspuns util
apropo
acest răspuns util
accent

accesibil
acest răspuns util
circar
Buna ziua,
Exista o propunere legislativa pentru abrogarea articolului 2 din lege. Propunerea a fost votata in Senat iar acum urmeaza sa fie in dezbatere in Camera Deputatilor.
Răspuns la discuția Legea 231/2018
Buna ziua,

Revin cu intrebarea mea:

uti1 a scris:

Buna ziua,
Am urmatoarea problema. In anul 1979 am cumparat o casa pentru parintii mei. La acea vreme terenul de langa casa era al CAP-ului asa a fost cumparat de la proprietari. In 1991 in baza Legii fondului funciar nr. 18/1991, mama a facut cerere pentru titlu de proprietate pentru pamantul mostenit de la mama ei. Cei de la primarie i-au trecut in titlul de proprietate terenul de langa casa (desi eu eram proprietar) si restul a fost trecut teren extravilan. Eu pana la decesul mamei nu am vazut acest titlu de proprietate si nici nu am stiut de legea respectiva in 1991.
Dupa decesul mamei fratele meu a descis proces pentru impartirea mostenirii in care a intrat ce a fost inscris in Titlul de proprietate desi nu era corect. In urma hotararii judecatoresti terenul de langa casa si cel extravilan a fost impartit in doua.
Intrebarea mea este daca pot beneficia de legea 231/2018 avand in vedere situatia actuala?
Daca nu pot beneficia, care este solutia pentru a indrepta greseala facuta de primarie la intocmirea titlului de proprietate?

Va multumesc.

acest răspuns util
artagos