avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Activitate cyvky

Activitate cyvky

Răspuns la discuția Renuntare la dovada
Salut,

Ai mai depus cererea? Ai rezolvat ceva? In aceeasi situatie sunt si eu si doresc sa renunt la dovada
Buna ziua,

In perioada in care am permisul de conducere suspendat am voie sa urmez cursurile si sa sustin examen pt o noua categorie?

Multumesc!
Buna ziua,

In urma suspendarii permisului de conducere am facut o contestatie pe care am pierdut-o. Am facut mai multe drumuri la politie pt predarea permisului, inclusiv dupa ce am legalizat hotararea judecatoreasca, si de fiecare data mi-a fost refuzat din diverse motive. Am fost plecat din tara o perioada si cand m-am intors am trecut iar pe la politie ca sa ma interesez de valabilitatea permisului meu de conducere. Acolo mi-au comunicat ca perioada de suspendare o sa inceapa sa se scurga din momentul in care predau permisul, la care se adauga un bonus de 30 de zile.

Suspendarea dreptului de a conduce nu trebuia sa se scurga din momentul in care predam permisul sau treceau 15 zile de cand hotararea a devenit definitiva?

Acum trebuie sa stau iar fara sa conduc dupa o pauza de cateva luni in care nu am condus deoarece stiam ca nu am dreptul sa fac asta chiar daca aveam permisul la mine.

Multumesc!