avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate badaraudiana

Activitate badaraudiana

Buna ziua,

Am o nelamurire, si as dori sa-mi spuneti daca este un abuz din partea bancii, care ne obliga sa facem pe langa asigurarile de casa (care sunt justificate) si o asigurare de viata pentru titularul creditului.
Si inca un aspect, daca din cauza unui angajat al bancii nu ajung originalele acestor asigurari unde trebuie sau am intarziat cu realizarea acestor asigurari, banca poate sa-mi retina bani din contul unde se depun lunar banii pe rata.

Multumesc.
Multumesc de raspuns.

Dar aceste conditii, de ce depind (de exemplu: a avut venituri 12 luni anterioare nasterii copilului, dar declara ca nu a avut - se poate? )
Nu este in avantaj (banesc ma refer) sa intre si tatal o luna in CCC.

Si astfel mama trebuie sa depuna vreo cerere pentru concediu de crestere dar fara plata?

Buna ziua,
Am si eu o nedumerire referitor la data de intoarcere la locul de munca, din concediul de crestere copil, pentru a primi stimulentul de 500 lei.
Daca copilul s-a nascut pe 22 sept. 2014 - pot sa ma intorc pe 1 septembrie 2015,
(sau trebuie sa ma intorc pe 21 august 2015)
chiar daca tatal nu isi ia o luna concediu de crestere copil. Adica aproape o luna nici mama si nici tatal nu m-ai primesc nimic de la stat.
Dupa nasterea copilului,concediu medical postnatal, este conditionat doar 42 de zile, pana se suspenda contractul de munca sau se suspenda contractul de munca dupa ce se termina concediul postnatal, daca de exemplu au ramas 80 de zile, din totalul de 126 de zile?

Multumesc.