avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Asigurare de viata - aferenta unui credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Asigurare de viata - aferenta unui credit

Buna ziua,

Am o nelamurire, si as dori sa-mi spuneti daca este un abuz din partea bancii, care ne obliga sa facem pe langa asigurarile de casa (care sunt justificate) si o asigurare de viata pentru titularul creditului.
Si inca un aspect, daca din cauza unui angajat al bancii nu ajung originalele acestor asigurari unde trebuie sau am intarziat cu realizarea acestor asigurari, banca poate sa-mi retina bani din contul unde se depun lunar banii pe rata.

Multumesc.
Asigurarile de viata sunt incheiate si ptr.creditele de nevoi personale nu numai ptr. cele ipotecare,nu reprezinta un abuz al bancii ci,masura de siguranta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata asigurarii creditului mary71 mary71 Buna seara.Va intreb ce se poate intampla daca la un credit de nevoi personale cu ipoteca nu asi mai plati asigurarea ipotecii.Mentionez ca am platit si voi ... (vezi toată discuția)
Credite in caz de divort orzi orzi buna,am o intrebare sunt in proces de divort,sotul meu este titularul a mai multor credite unde este titular iar eu din pacate codebitor ,cum se impart ratele ... (vezi toată discuția)
Titular credit decedat, girantul continua sa plateasca marr marr Buna ziua. Va schitez urmatoarea situatie: X ia credit bancar fara sa returneze o mare parte de banii respectivi. In timp se ajunge la executie silita. Din ... (vezi toată discuția)