avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata asigurarii creditului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata asigurarii creditului

Buna seara.Va intreb ce se poate intampla daca la un credit de nevoi personale cu ipoteca nu asi mai plati asigurarea ipotecii.Mentionez ca am platit si voi plati la timp toate ratele catre banca .Asigurarea pe ipoteca am platito doar un an.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters76710 , utilizator 21:01, 26 Noiembrie 2009
Buna seara.
Daca banca inca nu a sesizat ca nu ati reinoit polita de asigurare nu ziceti nimic va infrmeaza ei si faceti cu data aceea ,dar trebuie sa nu intarziati platile si sa aveti mare grija si cu bunul ipotecat.
Bafta!
Cu respect,Alexa...
mary71 a scris:

Buna seara.Va intreb ce se poate intampla daca la un credit de nevoi personale cu ipoteca nu asi mai plati asigurarea ipotecii.Mentionez ca am platit si voi plati la timp toate ratele catre banca .Asigurarea pe ipoteca am platito doar un an.Va multumesc!


atentie!

veti ramane cu rata restanta, verificati.#-o

in situatia in care vi se cere asigurarea locuintei pt contractul de credit garantat cu ipoteca, si dvs nu o veti reinnoi banca va retine din banii pe care ii depuneti in cont pt rata mai intai valoarea noii polite pe care o va intocmi automat la ce asigurator doresc ei plus comisioane in functie de contractul pe care l-ati semnat

puteti opta pt o asigurare pe care sa o platiti lunar/ trimestrial/ semestrial/ anual a locuintei la pretul si la asiguratorul pe care il alegeti dvs (functie de pret si de asiguratorii agreati de banca)=D>

Cu siguranta exista in contractul de credit referirea la asigurare.Banca are tot interesul ca,in situatia in care bunul piere sa isi poata recupera banii de la asigurator.
Poate nu au sesizat inca lipsa asigurarii dar tot veti fi nevoita sa o incheiati.
Dar nu va respectati obligatiile,puteti avea probleme.
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2009
ContSters76710, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare lociunta prima casa NICOL72 NICOL72 Buna ziua. Am achizitionat un apartament prin programul Prima Casa. Initial acum un an am facut asigurarea locuintei in favoarea statului roman prin brokerul ... (vezi toată discuția)
Executare silita, credit exigibil fcamy fcamy Buna seara. Am o mare problema si doar dvs ma puteti ajuta: Am facut un credit ipotecar pe 30 ani pentru achizitionarea unui apartament. La inceputul ... (vezi toată discuția)
Credit europe, credit ipotecar problema asigurari. paperboy paperboy Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta si pe mine cu o problema legata de asigurarile de viata si imobil incheiate pentru un credit ipotecar la Credit Europe ... (vezi toată discuția)