avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Activitate mario1989

Activitate mario1989

Răspuns la discuția Poprire pe salariu
Daca persoana executata figura ca angajat in momentul in care ati primit poprirea atunci sunteti obligat sa luati act de infintarea popririi si sa virati 1/3 din salariu catre executorul judecatoresc. In caz contrar, acesta va solicita in instanta validarea popririi si ulterior va putea executa firma pentru aceasta datorie.
Daca debitorul nu mai lucreaza la dumnavoastra atunci informati executorul judecatoresc despre acest lucru
Buna seara.
Am cumparat un autoturism la o licitatie organizata de un executor judecatoresc iar acum doresc sa fac formalitatile necesare inmatricularii autoturismului.
Prima problema am intampinato la primarie, unde functionarul public, in afara de documentele autoturismului, imi solicita un certificat fiscal al vanzatorului.
Cum pot rezolva aceasta problema avand in vedere faptul ca masina a fost cumparata la licitatie, nu cunosc fostul proprietar si chiar daca las fi cunoscut, tot nu il puteam obliga sa imi elibereze un certificat fiscal? Exista cumva un articol de lege care sa mentioneze ca bunurile mobile executate silit fac execeptie de la aceasta regula?

Imi cer scuze daca speta a mai fost discutata dar nu am gasit nimic asemanator pe forum.

Multumesc anticipat!