avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Certificat fisal al unui bun mobil adjudecat la o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Certificat fisal al unui bun mobil adjudecat la o licitatie

Buna seara.
Am cumparat un autoturism la o licitatie organizata de un executor judecatoresc iar acum doresc sa fac formalitatile necesare inmatricularii autoturismului.
Prima problema am intampinato la primarie, unde functionarul public, in afara de documentele autoturismului, imi solicita un certificat fiscal al vanzatorului.
Cum pot rezolva aceasta problema avand in vedere faptul ca masina a fost cumparata la licitatie, nu cunosc fostul proprietar si chiar daca las fi cunoscut, tot nu il puteam obliga sa imi elibereze un certificat fiscal? Exista cumva un articol de lege care sa mentioneze ca bunurile mobile executate silit fac execeptie de la aceasta regula?

Imi cer scuze daca speta a mai fost discutata dar nu am gasit nimic asemanator pe forum.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cine plateste datoriile apartamentului adjudecat la licitatie? scolceag scolceag Am achizitionat un apartament prin intermediul executorului judecatoresc. Apartamentul a apartinut unei persoane care nu a mai putut si nici nu a mai vrut ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc suspendat -> crocobau crocobau Acum o luna am participat si am castigat (am fost singurul participant) o licitatie asupra unui teren aflat in executare (fosta societate nu mai exista de 2 ... (vezi toată discuția)
Executare silita auto tarabel tarabel Poate fi obiectul executării silite de catre ANAF sau executor judecătoresc un autoturism pentru care am acte de vânzare cumpărare de la un birou auto dar ... (vezi toată discuția)