Dar nu e vorba doamnă de a da cu subsemnatul la DGASPC ci de a informa aceasta instituție acest caz dar și altul destu de urat și anume faptul ca de exemplu fosta soacră influențeaza copilele să nu mai asculte de mine dar si un alt aspect pe care nu vi l-am spus cum că in acea casa se petrec lucruri nu prea ok avand in vedere ca fetițele mele locuiesc acolo intr-un mediu in care ele sunt manipulate impotriva mea. Mai mult de atât pe lânga faptul că fetițele mi-au semnalat cum că bunica lor le obligă/influențează sa nu asculte de mine dar in acelaș timp ele mi-au povestit neîntrebate dealtfel cum au văzut o ceartă defapt o bătaie intre fosta soție și mama acesteia in cat și-au rupt una celeilalte imbrăcămintea de pe ele iar fetițele mi-au spus ca fosta soție le-a zis să nu spună la nimeni ce au vazut dar cu toate acestea cum vă spuneam fetițe mi-au pivestit totul. Vă spun că am rămas uluit!!! Deci despre ce vorbim?! Faptul ca semnalez această chestiune la DGASPC este o problemă? Ca să nu vă mai spun ca întâmplător m-am întâlnit cu fetițele in cartier și erau însoțite de fosta soacră, lor le era efectiv teamă să vorbească cu mine! Acest lucru l-am sesizat și altă dată cand mergând și eu la grăiniță după terminarea programului la fel, fosta soacră era cu ele iar ele parcă erau speriate/amnințate să nu mă bage in seamă să nu vorbească cu mine insa atunci când sunt doar cu mine ele au un comportament extraordinar de afectuos cu mine, ne jucăm, dansăm, colorăm și defiecare dată ele nu ezită să-mi spună că mă iubesc foarte mult. Dovadă că ele sunt manipulate sau nu știu cum să mă exprim de către cei din casă de acolo! Păcat...foarte păcat! :( Mai ales ca tata când știi că iți pasă de ele și observi neputința unei instituții, insă sper ca medierea instituției cu fosta să o facă să înțeleagă ca nu este ok. Deasta vă intreb, vă cer o părere! Ca să nu zic că dacă era invers pfff...imediat erau soluții.
proastasatului a scris:
Si eu revin cu aceiasi precizare: Nimeni nu da cu subsemnatul la DGASPC. Acesta nu e organ de ancheta.
Daca oferiti aceasta informatie dna Unparinte va rog sa citati textul de lege care ii da dreptul dgaspc-ului sa ceara cuiva sa dea cu subsemnatul, poate ne luminam si noi, caci altfel informatia e complet eronata si din pacate o repetati.