Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: executorul judecatoresc pe parcursul executarii a virat o data la 3 luni catre creditor sumele incasate lunar de la tertul poprit. Va rog sa imi spuneti daca este legal.
din pacate si preseditele asociatiei sustine ca statutul prevede 30 de zile si cererea mea este neintemeiata. As avea nevoie de un punct de vedere de la un avocat care sa imi indice clar legea si articolul unde prevede clar ca ceea ce se prevede in statul este abuziv si illegal deoarece HG 1588/2007 art. 17 lit. r se termina cu expresia "conform adunarii generale"
Sotul meu prin natura serviciului este plecat in delegatie in fiecare saptamana, fara exceptie, de luni dimineata pana vineri seara. Am solicitat administratorului si presedintelui asociatiei ca acesta sa fie scos de la intretinere conform Lg 230/2007 si HG 1588/2007 art.17 lit. r. am fost refuzata pe motiv ca statutul asociatiei prevede ca pot fi scutite de plata cheltuielilor pe persoana doar persoanele care lipsesc cel putin 30 zile pe luna. Va rog sa imi spuneti daca este legal acest lucru si ce se poate face. Va multumesc.