avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ln ce termen trebuie sa vireze executorul banii ...
Discuție deschisă în Executare silită

ln ce termen trebuie sa vireze executorul banii recuperati catre creditor

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: executorul judecatoresc pe parcursul executarii a virat o data la 3 luni catre creditor sumele incasate lunar de la tertul poprit. Va rog sa imi spuneti daca este legal.
Cel mai recent răspuns: teodora1980 , utilizator 19:41, 10 Mai 2017
Asta am pățit si eu si din cauza asta sunt executat a doua oara în acelasi dosar iar suma fiind dubla decat soldul...camatari cu acte in regula.
la noi de la un card de credit de 5000 RON s-a ajuns la o executare de mai mult de 17000 RON... camatarie deja e prea putin spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, sume poprite nevirate creditorului de catre executor LUCAT LUCAT Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema.Am un credit neplatit la timp. Banca creditoare a introdus actiune la instanta, s-a emis hotarare definitiva de ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu si continuare penalitati la banca membruev membruev Am poprire pe salariu ptr nerambursarea integrala a unui credit in euro la banca. Platesc de 3 ani si datoria aproape ca n-a scazut mai deloc. E posibil asa ... (vezi toată discuția)
Executare tert poprit glukas glukas Buna Ziua! Sunt administratorul unei firme, tert poprit pe un dosar al unui angajat. Problema este ca m-am trezit cu conturile blocate pentru intraga suma ... (vezi toată discuția)