avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate tracz

Activitate tracz

Discuție intrebare
am pensia pe un card bancar....contul mi-a fost blocat de catre un birou executoresc,cardul nu-l mai pot utiliza,dar totusi mi se retine intretinere-administrare cont-card,plus la ridicarea diferentei de suma mi se percepe commission.....vreau sa intreb:pot si daca da cum,sa renunt la a mi se livra pensia pe contul bancii si sa-mi ridic pensia de la factor postal-posta...va multumesc
Discuție Cuantum poprire
buna....este posibil ca un birou de executori,sa-mi blocheze contul de pensie de la o banca,sa-mi retina o suma,fara sa fi fost instinta in nici un fel?...in plus contul era deja blocat de un alt birou de executori...se poate sa am proprire din doua locuri diferite?...cum este cu retinerea nu poate fi mai mare de 30%??cele doua retineri depasesc 60%...si daca imi opreste si casa de pensii pe baza solicitarii executorilor si banca la fel..ce e de facut???

---o persoana fizica nu poate fi in imposibilitate de plata....ca si insolventa si sau falimentul declarat de catre patroni prin care scapa de plata unor sume colosale???......va multumesc
buna ziua..vreau sa intreb....am divortat in 1994,prin hotarare de divort fosta sotie a castigat apartamentul...in 2002 ne-am recasatorit,in 2008 accesez un credeit,iar de ceva vreme am fost in imposibilitate de a achita ratele(mentionez ca in 2013 am divortat din nou)...o firma de executor judecatoresc din sibiu(eu sunt din petrosani,banca respectiva din bucuresti dar nu mai exista banca),mi-a blocat contul de pensie dintr-o banca si ma ameninta cu executare silita,pana la confiscarea bunurilor mobile si imobile....Mentionez ca nu sunt proprietar de nici un bun,si apartamentul unde domiciliam prin decizia de divort apartine fostei sotii,eu locuind la acea adresa ca si chirias......in contractul de credit nu figureaza ca si coplatitor sau nu s-a cerut garantie imibiliara....se poate?este legal ca acel apartament sa fie executat-luat de ..nu stiu cine odata ce banca respectiva nu mai exista,probabil au vandut creantele mele unei firme de recuperari.....suma datorata am achitat-o aproape integral dar penalizari si dobanzi au ajuns la aceasi suma pe care am imprumutat-o...interesant ca doi ani am fost lasat in pace(sa creasca penalitatile),iar acum sunt amenintat cu executare silita..este posibil???apartamentul cand ne-am recasatorit era al fostei sotii....se poate ca executorul sa-mi blocheze contul fara un proces??executa ce??nu o hotarare judecatoreasca???multumesc,racz tiberiu petrosani