avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenintare cu executare imobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

amenintare cu executare imobiliara

buna ziua..vreau sa intreb....am divortat in 1994,prin hotarare de divort fosta sotie a castigat apartamentul...in 2002 ne-am recasatorit,in 2008 accesez un credeit,iar de ceva vreme am fost in imposibilitate de a achita ratele(mentionez ca in 2013 am divortat din nou)...o firma de executor judecatoresc din sibiu(eu sunt din petrosani,banca respectiva din bucuresti dar nu mai exista banca),mi-a blocat contul de pensie dintr-o banca si ma ameninta cu executare silita,pana la confiscarea bunurilor mobile si imobile....Mentionez ca nu sunt proprietar de nici un bun,si apartamentul unde domiciliam prin decizia de divort apartine fostei sotii,eu locuind la acea adresa ca si chirias......in contractul de credit nu figureaza ca si coplatitor sau nu s-a cerut garantie imibiliara....se poate?este legal ca acel apartament sa fie executat-luat de ..nu stiu cine odata ce banca respectiva nu mai exista,probabil au vandut creantele mele unei firme de recuperari.....suma datorata am achitat-o aproape integral dar penalizari si dobanzi au ajuns la aceasi suma pe care am imprumutat-o...interesant ca doi ani am fost lasat in pace(sa creasca penalitatile),iar acum sunt amenintat cu executare silita..este posibil???apartamentul cand ne-am recasatorit era al fostei sotii....se poate ca executorul sa-mi blocheze contul fara un proces??executa ce??nu o hotarare judecatoreasca???multumesc,racz tiberiu petrosani
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:47, 23 Septembrie 2014
executa ce??nu o hotarare judecatoreasca?

Executa contractul de credit neachitat de catre dv,in baza unei hotarari judecatoresti definitive
Procedura executari silite se intinde strict asupra bunurilor in evidenta debitorului,eventual al mostenitorilor-in anumite conditii si limite
Sotia dvs nu raspunde pt credit , dvs veti avea poprire pe salariu pana achitati tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa partaj catalucan catalucan Buna ziua. Impreuna cu fosta sotie am dobandit o casa in urma unui credit de nevoi personale. Dupa divort, in urma unui proces de partaj, instanta a hotarat ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita!!!! CatalinaMoise CatalinaMoise Va rog tare mult ajutati-ma..sunt intr-o situatie dificila si am mare nevoie de o parere avizata! In anul 2009 sotul meu a contractat la o banca un credit de ... (vezi toată discuția)
Credit cu coplatitor.rate restante rali2012 rali2012 buna seara.ce se intampla in cazul in care nu am platit doua rate la un credit cu coplatitor.poate fi executat un teren proprietatea coplatitorului daca nu ... (vezi toată discuția)