Va multumesc pentru informatii. Doresc insa sa va intreb daca pot recupera suma in cash, de altfel asa am si platit-o (probleme la randul meu cu executor) sau daca pot primi suma in contul sotiei.
Cu stima,
Buna ziua,
Am participat si castigat in urma cu ceva timp la o licitatie publica organizata de executor judecatoresc.
In urma contestatiei la executare depuse de debitor, instanta a dispus anularea procesului verbal de licitatie, sentinta devenind definitiva si irevocabila dupa termenul de recurs (nici banca nici eu nu am mai formulat recurs).
Va rog sa-mi comunicati cum a-si putea sa-mi recuperez suma depusa in contul executorului (care este procedura) avand in vedere faptul ca am incercat sa iau legatura cu d-lui si mi se spune ca e in concediu sau este iesit, telefon inchis, etc.
Va multumesc
Buna ziua,
Am achizitionat un imobil prin licitatie publica iar cand mi s-a inmanat actul de adjucecare am fost informat de executor ca s-a facut contestare la executare (pe fond), intimat fiind banca. Doresc sa va intreb daca in aceasta situatie sunt obligat sa platesc impozitul datorat la primarie de debitor si eventuala intabulare provizorie care necesita impozitul de 2% din valoarea de vanzare. Daca debitorul va castiga procesul, imi voi mai putea recupera acesti bani sau pot astepta finalizarea acestuia?
Va multumesc.