avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestare la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestare la executare silita

Buna ziua,
Am achizitionat un imobil prin licitatie publica iar cand mi s-a inmanat actul de adjucecare am fost informat de executor ca s-a facut contestare la executare (pe fond), intimat fiind banca. Doresc sa va intreb daca in aceasta situatie sunt obligat sa platesc impozitul datorat la primarie de debitor si eventuala intabulare provizorie care necesita impozitul de 2% din valoarea de vanzare. Daca debitorul va castiga procesul, imi voi mai putea recupera acesti bani sau pot astepta finalizarea acestuia?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:36, 23 Septembrie 2014
Asteptati sa se solutioneze contestatia la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost lipsit până în prezent de folosința unui apartament adjudecat la licitație în anul 2017. ce acțiune pot intenta pentru a recupera prejudiciul care mi s-a creat? ancairo ancairo Buna ziua, In anul 2017 am achizitionat un apartament prin licitatie publca la BEJA X. Am asteptat 20 de zile pentru a vedea daca pe rolul instantei ... (vezi toată discuția)
Intabulare imobil vandyk vandyk Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie pentru care as dori sfatul unor persoane avizate. In 2018 am achizitionat un imobil la executare silita. ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil marius.c1 marius.c1 Am achiziționat un apartament de la un executor judecatoresc prin licitatie publica. In actul de adjudecare este trecut ca acesta este liber de orice ... (vezi toată discuția)