Buna ziua,
Am participat si castigat in urma cu ceva timp la o licitatie publica organizata de executor judecatoresc.
In urma contestatiei la executare depuse de debitor, instanta a dispus anularea procesului verbal de licitatie, sentinta devenind definitiva si irevocabila dupa termenul de recurs (nici banca nici eu nu am mai formulat recurs).
Va rog sa-mi comunicati cum a-si putea sa-mi recuperez suma depusa in contul executorului (care este procedura) avand in vedere faptul ca am incercat sa iau legatura cu d-lui si mi se spune ca e in concediu sau este iesit, telefon inchis, etc.
Va multumesc
Nu cu executorul ci cu creditorul trebuie să luați legătura, el e cel ce va plăti pentru orice zi de întârziere.
Faceți o notificare către creditor și către executor și solicitați restituirea de urgență a sumei, indicați un cont bancar. Trimiteți notificarea cu confirmare de primire.
De la data primirii notificării, ei vor datora dobânda legală.
Va multumesc pentru informatii. Doresc insa sa va intreb daca pot recupera suma in cash, de altfel asa am si platit-o (probleme la randul meu cu executor) sau daca pot primi suma in contul sotiei.
Cu stima,
Puteți solicita să primiți suma în orice cont doriți. Mi-e teamă că nu se va putea să primiți suma cash. Executorii au un cont de consemnare din care pot face doar ordine de plată nu și retrageri în numerar.
Prescriere datorie credit
fyl
M-am trezit acum cu o executare pentru un card de credit care l-am achitat acum cinci ani si nu stiu unde sint acele acte sau daca le mai am.Asta s-a intimplat ... (vezi toată discuția)