avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Activitate andyshor

Activitate andyshor

Buna dimineata! Sunt administratorul unei societati comerciale care intre anii 2018 si 2022 a prestat servicii catre o alta societate, insa aceasta nu si-a achitat valorile facturate in aceasta perioada. In anul 2023, societatea pe care o administrez si-a suspendat activitatea, iar din acel moment si pana in prezent nu a mai prestat nici un fel de servicii. Fiind si in prezent suspendata, societatea mea are dreptul sa solicite de drept achitarea facturilor restante societatii careia i-a prestat serviciile in perioada 2018-2022? Multumesc!
Buna ziua. As dori sa stiu daca au dreptul casele de pariuri sa transmita intre ele datele personale ale jucatorului inregistrat on-line, precum si activitatea de pariere on-line a acestuia la fiecare casa in parte, in situatia in care jucatorul are conturi deschise si activitate de pariere la ambele case.
Pe de alta parte, exista un articol de lege care interzice arbitrajul in pariuri sportive si in ce categorie s-ar incadra.
Multumesc!

Răspuns la discuția Vanzare farmacie
Va multumesc pentru raspuns. Poate ca farmacia nu poate vinde autorizatia, dar ma gandeam ca o poate ceda catre o alta societate comerciala.
Buna ziua. V-as ruga sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:
Daca o societate vinde autorizatia de functionare a unei farmacii, farmacia continuand sa functioneze in acelasi spatiu si cu acelasi farmacist-diriginte, dar sub conducerea altei societati comerciale cumparatoare a acestei autorizatii, mai este necesara inspectia la punctul de lucru de catre echipa Ministerului Sanatatii pentru noua autorizare, sau, fiind doar schimbari de natura birocratica, functionarea punctului de lucru poate avea continuitate, fara intreruperea activitatii? Va multumesc!
Buna ziua. Fac parte din conducerea unei farmacii. Aceasta detine receptura si farmacistii prepara produse de laborator legal din toate punctele de vedere, comercializate ulterior catre pacienti. Dorim sa extindem vanzarea acestor produse si prin intermediul spatiului on-line. As dori sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:
Exista reguli speciale in vanzarea acestora on-line daca vanzarea in farmacie este perfect legala? Daca realizam un site pentru comercializarea acestor produse, mai avem nevoie de aprobari suplimentare din partea vreunei institutii?
Buna seara. Administrez o patiserie si doresc sa realizez o tombola cu premii in echipamente electronice. Intenția mea este sa stimulez vânzările. In acest sens, doresc sa acord cupoane de tombola oricărui client care cumpara produse in valoare minima de 10 lei. Cupoanele vor fi introduse intr-o urnă si după o perioada de timp se va realiza extragerea. Poate fi considerată aceasta suma minima o cheltuiala suplimentară din partea participanților așa cum se exprima legea, fiind nevoit sa obțin autorizații suplimentare, sau pur si simplu este considerată o tombola pentru stimularea vânzărilor? Urna trebuie sa fie sigilata de un notar public? Așteptat răspuns, multumesc.