avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Tombolacu premii in echipamente electronice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Tombolacu premii in echipamente electronice

Buna seara. Administrez o patiserie si doresc sa realizez o tombola cu premii in echipamente electronice. Intenția mea este sa stimulez vânzările. In acest sens, doresc sa acord cupoane de tombola oricărui client care cumpara produse in valoare minima de 10 lei. Cupoanele vor fi introduse intr-o urnă si după o perioada de timp se va realiza extragerea. Poate fi considerată aceasta suma minima o cheltuiala suplimentară din partea participanților așa cum se exprima legea, fiind nevoit sa obțin autorizații suplimentare, sau pur si simplu este considerată o tombola pentru stimularea vânzărilor? Urna trebuie sa fie sigilata de un notar public? Așteptat răspuns, multumesc.

Alte discuții în legătură

Organizare tombola cristianlog cristianlog Apelez la sprijinul dumneavoastră în următoarea situație: Doresc să înființez un SRL cu activitate principală \"comerț ambulant\", ... (vezi toată discuția)
Profit in urma unei tombole Andreilp Andreilp Presupunand ca se infiinteaza o tombola cu scopul vinderii unui produs anume. Nu s-a putut vinde prin alte mijloace si se apeleaza la oferirea produsului spre ... (vezi toată discuția)
Tombola the_question the_question Buna ziua.Am si eu o problema. Situatie e in felul urmator : am o firma(un SRL),am cumparat pamant si am construit o casa pe firma. Asadar,casa apare in ... (vezi toată discuția)