avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Organizare TOMBOLA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Organizare TOMBOLA

Apelez la sprijinul dumneavoastră în următoarea situație:
Doresc să înființez un SRL cu activitate principală "comerț ambulant", mai exact vânzare de produse tip "calendar" în regim door to door. Pentru stimularea vânzărilor m-am gândit să ofer câte un CUPON cadou (cupon de înscriere la o tombolă cu premii în valoare de 100.000 eur).
- Este legal ce doresc eu să realizez?
- Astfel pot evita organizarea de jocuri de noroc și chinul pentru obținearea de licențe și autorizații?
- Mă pot promova mai mult ca TOMBOLÃ decât VÂNZAREA DE CALENDARE?
- Premiile pe care doresc să le ofer cadou sunt obligat să le dețin înainte de extragerea tombolei sau le pot achiziționa și după (mă gândesc la un regulament prin care să se specifice)?

Alte discuții în legătură

Tombola-conditii de organizare clclcl clclcl Buna ziua, cine ma poate ajuta in privinta vanzari unui bun prin metoda tombola/tragere la sort, care sant conditiile si daca se poate face de catre o persona ... (vezi toată discuția)
Tombola the_question the_question Buna ziua.Am si eu o problema. Situatie e in felul urmator : am o firma(un SRL),am cumparat pamant si am construit o casa pe firma. Asadar,casa apare in ... (vezi toată discuția)
Profit in urma unei tombole Andreilp Andreilp Presupunand ca se infiinteaza o tombola cu scopul vinderii unui produs anume. Nu s-a putut vinde prin alte mijloace si se apeleaza la oferirea produsului spre ... (vezi toată discuția)