Presupunand ca se infiinteaza o tombola cu scopul vinderii unui produs anume. Nu s-a putut vinde prin alte mijloace si se apeleaza la oferirea produsului spre castig prin aceasta tombola.
Se poate face un astfel de lucru? Ce acte, autorizatii sunt necesare? Si cel mai important : ce adaos s-e poate pune pe produs?
Spre exemplu: exita un produs de 1000 Euro, se doresc a se vinde 105 de bilete in valoare de 10 euro fiecare, astfel obtinandu-se un profit de 50 euro. (presupunem ca nu se iau in considerare eventualele costuri de organizare, publicitate, etc).
Sau si mai simplificat: pot cumpara un produs din magazin, sa-i pun un adaos de cateva procente, si sa-l ofer pentru casting printr-o tombola?
Se poate sau nu obtine profit in urma unei tombole?
Tombola gandita de dumneavoastra seamana a jocuri de noroc, deci este cu totul alt obiect de activitate ( unic) decat cel practicat de dumneavoastra. Organizarea de tombole se face de regula pentru a promova anumite produse, la cumpararea acestora cumparatorul primeste un cupon in care trece datele personale, aceste cupoane participa la o extragere unde poate castiga produsele oferite ca premii.
In concluzie nu puteti vinde bilete la tombola pentru ca nu sunteti ,,loterie".
Tombola
the_question
Buna ziua.Am si eu o problema. Situatie e in felul urmator : am o firma(un SRL),am cumparat pamant si am construit o casa pe firma. Asadar,casa apare in ... (vezi toată discuția)