avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate florentina meruta

Activitate florentina meruta

va multumesc frumos ,in cazul in care am nevoie de avocat pot apela la dumneavoastra ,succesiunea trb dezbatuta in instanta .
nu pot intreba nimic pe site blocului pentru ca intervine imediat si imi spune ca nu am nici un drept sa intreb pt ca nu sunt proprietar si nici membru .
eu sunt trecuta pe contract ca girant platitor si ratele au fost oprite pe numele meu de intreprindere contractul este de vanzare cumparare cu plata in rate. am achitat ratele stabilite de orizont sa.
Bună ziua, au decedat părinți acum 13 ani nu am făcut succesiune eu am plătit integral apartamentul în rate am făcut cerere la AFI unde scrie ca este achitat pe numele meu, președinta blocului îmi spune ca nu am nici o calitate de a sta în ap părinților.
Răspuns la discuția contract de cumparare cu girant
multumesc
buna ziua ,sunt girant platitor in contractul de cumparare al apartamentului parintilor in 1993 cand sau dat spre vanzare ,pe contract apar parintii mei eu doar apar cu ratele si suma pe care trebuia sa o achit lunar in rate ,am achitat tot ca mi-se oprea prin statul de plata ,acum ei au decedat ,si surorile mele au zis ca vrea si ele partea lor prin succesiune si au spus ca nu le inereseaza ca eu am platit ,si nu am stiut cum sa procedez ,ca nici succesiunea nu am facut-o ,.au vre-o sansa sa imi ia apartamentul ,si cum sa fac succesiunea ca ele au spus ca dak le dau bani vin la notar ,eu am refuzat sa le dau bani .