avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de cumparare cu girant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de cumparare cu girant

buna ziua ,sunt girant platitor in contractul de cumparare al apartamentului parintilor in 1993 cand sau dat spre vanzare ,pe contract apar parintii mei eu doar apar cu ratele si suma pe care trebuia sa o achit lunar in rate ,am achitat tot ca mi-se oprea prin statul de plata ,acum ei au decedat ,si surorile mele au zis ca vrea si ele partea lor prin succesiune si au spus ca nu le inereseaza ca eu am platit ,si nu am stiut cum sa procedez ,ca nici succesiunea nu am facut-o ,.au vre-o sansa sa imi ia apartamentul ,si cum sa fac succesiunea ca ele au spus ca dak le dau bani vin la notar ,eu am refuzat sa le dau bani .
Cel mai recent răspuns: florentina meruta , utilizator 13:18, 15 Martie 2018
Cand au decedat parintii? s-a dezbatut succesiunea vreunuia dintre ei?
Ar trebui sa mergeti la un notar (oricare) sa déclarati ca acceptati. succesiunea / succesiunile. Dezbaterea acestora se poate face evident la notariat, dar cel mai probabil in cazul dvs se va face in instanta, avand in vedere ca nu exista buna intelegere a partilor. Acolo puteti cere si recunosterea platilor facute si deducerea/rambursarea acestora (cel putin in parte) din valoarea mostenirii inainte ca aceasta sa fie atribuita intre mostenitori. Evident surorile nu vor putea fi indepartate de la mostenirea parintilor lor. Oricum nu pentru neparticiparea la plata ratelor. Doar daca nu a existat si un alt contract intre dvs si parinti privind acel apartament.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt sau nu copropietar al apartamentului meruta florentina meruta florentina IN 1993 am platit in rate apartamentul parintilor mei ratele sau oprit din salariul meu timp de 2 ani eu fiind angajata la vremea aceea la intrprinderea ... (vezi toată discuția)
Sunt sau nu proprietar? (succesiune) luanaclaudia luanaclaudia Contractul casei este pe numele parintilor mei care intre timp au decedat amandoi nu am facut succesiunea dupa ei ,eu mai am inca 4 surori cu mine 5 intre timp ... (vezi toată discuția)
Trei mostenitori la un apartament platit de unul tavi 64 tavi 64 In 1992 tatal meu a facut contractul de achizitie a apartamentului in care am locuit eu si doua surori(mama a decedat in 1988),contract in rate cu ... (vezi toată discuția)