avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate catalin300

Activitate catalin300

Răspuns la discuția Alcoolemie dosar penal
Buna ziua,revin cu detalii,am primit rechizitoriu aproape tot ce se descrie in el nu sa petrecut in realitate anume in p.v.de la politie se spune ca au venit la locul accidentului si mau testat cu etilotestul pentru ca am avut 0,74 am fost dus la spital sa se preleveze proba de sange de catre ei.In realitate eu am fost preluat de salvare,politia nu a fost la fata locului,au venit la spital dupa o ora si15 minute,atunci am suflat in etilotest si mea luat si sange.Acuma ce pot sa fac sa depun plangere contra politistului care a scris p.v pentru ca a relatat niste fapte care nu sa petrecut?Va multumesc!
Răspuns la discuția Alcoolemie dosar penal
A aparut pe portal trebuie sa astept citatie?
Răspuns la discuția Alcoolemie dosar penal
Buna ziua,revin cu intrebare daca ma puteti ajuta,intrun final am fost trimis in judecata acuma nu stiu daca sa depun contestatie la probe ca nu sa respectat metodologia si nu sa prelevat 2 probe si mi sa ingradit dreptul la aparare la dosar nu exista refuzul meu.Va multumesc.
Răspuns la discuția Alcoolemie dosar penal
Avocatul meu ia spus despre proba la procuror iar acesta a zis ca o sa mai verifice sa vada daca intocmeste rechizitori.,Ca de refuzat cea dea doua proba nici nu poate fi vorba.Va multumesc!
Răspuns la discuția Alcoolemie dosar penal
Am fost sa inchei acordul cu procuroru dar nu am fost deacord cu ce mea propus procurorul ,Am intrebat de ce am doar o proba de sange si mea spus ca o sa verifice,ca nu apare ca am refuzato eu nu e scris motivul , Avocatul meu zice ca proba e nula,ce parere aveti?
Răspuns la discuția Alcoolemie dosar penal
in aer a fost de 0,74
Răspuns la discuția Alcoolemie dosar penal
Pe mine nu ma intrebat nimeni de a doua daca o dau sau nu ,ma intrebat politistul daca dau probe biologice I-am raspuns ca da mea dat o foie sa o semnez si a chemat doctorita si mea luat doar o proba dupa care politistul a plecat eu ramanand internat in spital . Poate sa treaca politistul in locul meu nu trebuia sa vina dupa o ora?
Bună ziua as dorii dacă ma puteți ajuta cu un răspuns în data de 19.09.2014 am depistat cu o alcoolemie de 1,40 în sânge mi sa luat doar o singura proba nu știu din ce motive eu nu am refuzat, as dori sa știu as putea contesta proba de sânge, nu sunt obligatorii doua probe?
Bună seara, în urma cu 8 luni de zile am avut un accident rutier am intrat într-un șanț victima fiind doar eu nimic altceva am fost dus la spital și mia recoltat o proba de sânge având o alcoolemie de 1,40 în sânge mea făcut dosar penal pentru alcoolemie. As dori un sfat ca trebuie sa merg la procuror sa încheie acordul de recunoaștere și nu as vrea sa primesc o condamnare, poate pot obține amânarea aplicări pedepsei. Va mulțumesc.
Răspuns la discuția Alcoolemie dosar penal
Dar ce sanse as avea sa nu-mi anuleze permisul. Va multumesc .