avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie dosar penal

Buna ziua am avut un accident fără victime mai exact am intrat intrun sânt mea esit in etilotest 0.74 iar la sange1.40 ce sanse am sa nu-mi anuleze permisu.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: catalin300 , utilizator 17:11, 25 Septembrie 2014
Alcoolemia este destul de mare, ati avut si accident, probabilitatea sa fiti condamnat este ridicata, dar cu o aparare eficenta sunt sanse si la o alta modalitate de individualizare care nu presupune condamnarea si prin care sa va pastrati permisul.
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Nu am dat încă nici o declaratie voi angaja un avocat daca exista o posibilitate fără sa-mi anuleze permisu. Va multumesc.
O sa fiti chemat sa va aduca la cunostinta ca urmarirea penala se efectueaza in continuare si fata de dvs, ocazie cu care veti dobandi calitatea de suspect, apoi, va audiaza.
Dar ce sanse as avea sa nu-mi anuleze permisul. Va multumesc .
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
catalin300, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins baut la volan Constantinion Constantinion Buna ziu asearâ am fost prins la volan baut Și la etilotest mia eșit 0.69 alcol mia luat sânge și aștept rezultatu am permis de zece ani lam avut decat o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am fost surprins cu alcool la volan,rezultatul fiind ... catalinilau catalinilau Bună ziua! Am fost surprins cu alcool la volan,rezultatul fiind 1,19 în aerul expirat. Există șanse reale să nu mi se anuleze permisul ? (vezi toată discuția)
Dosar penal craciunr05 craciunr05 Buna ziua, am condus sub influența alcoolului și am atins un autovehicul ușor in spate care a chemat poliția. Am suflat in etilotest 0,89 , recent au venit ... (vezi toată discuția)