avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate christiann

Activitate christiann

Răspuns la discuția Conflict de munca
Hotarâre 1050/2014 sa dat din mai anul acesta. Executorie. Cu drept de apel, care se va depune la Tribunalul Iaşi, în termen de 10 de zile de la comunicare. Practic mi sa dat castig de cauza,ce trebuie sa fac eu?ca nu am primit nici un act la mana,unde trebuie sa ma duc sa vad ce sa intamplat.Asta e rezolutia pe dosar de mai sus?
adica ce inseamna asta?practic eu cui trebuie sa ma adresez.Sa inteleg ca hotararea nu este definitiva ca se poate face apel orcand su ce?
Hotarâre 1050/2014 sa dat din mai anul acesta
Buna ziua

Am si eu o nelamurire?Am un proces de un an de zile pentru neplata salariala,,unde in mai sa dat sentinta cu hotarare executorie cu drept de apel in 10 zile de la comunicare.Din mai si pana acum nimic nici o stire?Ce sa fac?Cum se procedeaza?Am sunat avocatul meu care nu prea mia dat multe detalii.Din cate stiu cand procesul e terminat se da aleatoriu un executor judecatoresc pentru finalizarea executarii.Exista un termen pentru executare?Dureaza foarte mult,mentionez ca nici un executor nu ma sunat.Stiu ca trebuie sal platesc pentru executare.

Ma puteti ajuta cu sfaturi.Va multumesc