avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict de munca

Buna ziua

Am si eu o nelamurire?Am un proces de un an de zile pentru neplata salariala,,unde in mai sa dat sentinta cu hotarare executorie cu drept de apel in 10 zile de la comunicare.Din mai si pana acum nimic nici o stire?Ce sa fac?Cum se procedeaza?Am sunat avocatul meu care nu prea mia dat multe detalii.Din cate stiu cand procesul e terminat se da aleatoriu un executor judecatoresc pentru finalizarea executarii.Exista un termen pentru executare?Dureaza foarte mult,mentionez ca nici un executor nu ma sunat.Stiu ca trebuie sal platesc pentru executare.

Ma puteti ajuta cu sfaturi.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:38, 30 Septembrie 2014
1. S-a promovat apel in acel litigiu?

2. Ati primit hotararea judecatoreasca pronuntata de catre Tribunal?
Nu se da aleatoriu niciun executor.
Asteptati sa primiti Hotarrarea instantei. Daca s-a introdus apel de catre firma v-a mai dura ceva timp.
Consultati rezultatul procesului pe [ link extern ] .
Punerea in executare o face cel care castiga litigiu, daca debitorul nu o face de bunavoie.
Hotarâre 1050/2014 sa dat din mai anul acesta
Hotararea este executorie si se poate pune in executare, sub riscul intoarcerii executarii silite daca se pierde in apel.

Alte discuții în legătură

Exista un termen ? + unde se depune cererea ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog mult sa imi spuneti 1. - daca exista un termen in care trebuie sa se ceara intoarcerea unei executari silite ? 2. - actiunea de ... (vezi toată discuția)
Casare sentinta,rejudecare fond doinacta doinacta Buna seara, Am avut un litigiu de munca.Am cerut plata drepturilor salariale pe o perioada de 20 de zile care mi-a ramas neachitata in urma unui alt litigiu ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca zidaru zidaru Am primit hotararea judecatoreasca prin care fostul angajator e obligat sa imi plateasa drepturile salariale cuvenite in valoare de 13000 lei.Nu este semnata ... (vezi toată discuția)