avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate leontinc

Activitate leontinc

oarecum 2 raspunsurii diferite - la nota de lichidare de predat am 2 cartele pe care le voi preda firmei oficial , la al doilea rasp din partea domnului consilier, disciplinar in ce sens , desfacere de contract? sau exact care e consecinta finala

Va multumesc pentru raspunsurii
Buna ziua , am si eu nevoie de un raspuns concret pentru ca nu am inteles exact un lucru, eu pe 24 iulie am incetat de comun acord cu firma la care activez stabilind o data de incetare a contractului pe data de 14 august.daca art 55. lit b nu prevede un preaviz , eu daca plec inainte de data de 14 august ,ce mi se poate intampla efectiv ca nu respect acest termen?

Am exemplar dupa acord in original cu semnatura stampila acord si nr de inregistrare.
Răspuns la discuția Demisie
deci in acest sens pot plecat fara sa stau in preaviz pana pe data de 3? si ei daca nu accepta demisia - eu intentionez sa plec dar nu stiu exact care sunt urmariile si cat ma poate afecta la noul loc de munca
Pentru ca mi s-a oferit o zi de absenta nemotivata abuziv si pentru ca nu s-a respectat egalitatea de sanse si de tratament conform cu contractul
demisia a fost facuta in urma refuzului din partea firmei de a inceta amiabil de comun acord si am fost amenintat ca voi primi decizie de incetare cu indisciplinar , in cazut in care va fii pe indisciplinar , eu ce pot face?
Discuție Demisie
Buna ziua ,am o intrebare , daca am nr de inregistrare la demisie cu art 81 alin 8 in care solicit incetarea din data de 3 dar nu am raspuns de la firma .. cum sa procedez pentru eliberarea actelor doveditoare incetari colaborari cu firma

Multumesc