avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Buna ziua ,am o intrebare , daca am nr de inregistrare la demisie cu art 81 alin 8 in care solicit incetarea din data de 3 dar nu am raspuns de la firma .. cum sa procedez pentru eliberarea actelor doveditoare incetari colaborari cu firma

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 30 Septembrie 2014
Nici nu va trebuie un raspuns de la angajator.

C.i.m. va inceta la data prevazuta in cererea de demisie.
demisia a fost facuta in urma refuzului din partea firmei de a inceta amiabil de comun acord si am fost amenintat ca voi primi decizie de incetare cu indisciplinar , in cazut in care va fii pe indisciplinar , eu ce pot face?
De ce ati invocat art.81 alin.8 C.mun.?
Pentru ca mi s-a oferit o zi de absenta nemotivata abuziv si pentru ca nu s-a respectat egalitatea de sanse si de tratament conform cu contractul
Primul motiv nu impune demisia fara preaviz , al doilea motiv da.

In acest caz, c.i.m. va inceta la data de 03.10.

Alte discuții în legătură

Demisie-art 81 pct 8 liveomars liveomars La insistentele angajatorului( nu mi-a dat salariul la timp,a chemat politia la serviciu si m-a dat afara din cladire) mi-am dat demisia cu art 81 pct 8 cu ... (vezi toată discuția)
Demisie Nicoletapostolache Nicoletapostolache Buna seara, am și eu o problema..Vreau să mă mut in alt oraș unde am găsit și loc de muncă doar că actualul șef mă forțează să stau in preaviz ... (vezi toată discuția)
Demisie colega3 colega3 mi-am dat demisia fara preaviz.angajatorul ce masuri poate lua impotriva mea? (vezi toată discuția)