Buna,
Am cumparat la licitatie o cladire care avea deja chiriasi. Am obtinut actul de adjudecare, am intabulat provizoriu ( fostul proprietar a contestat licitatia ).
Utilitatile le-am trecut pe numele meu pentru o perioada determinata de 6 luni.
Problema intampinata este chiriasul, care nu vrea sa plateasca nici chirie, nici utilitatile. Executorul spune ca nu poate sa ma puna in posesie, deoarece nu are o sentinta definitiva. Ce pot face in cazul acesta, nu imi convine sa stea fara sa plateasca nici chirie, nici utilitati? Mentionez ca acesta plateste in continuare vechiului proprietar, nu vrea sa stea de vorba, sa ne recunoasca drept proprietari. Pot sa il fortez sa plateasca, sa iasa afara ?!...
Multumesc,
Buna ziua,
Student in primul an, am luat in chirie un apartament la Timisoara, la primul etaj. A doua zi s-a prezentat vecinul de la parter la mine deoarcere apartamentul i-a fost inundat, cerand despagubiri materiale. Mi-a aratat apartamentul lui, intr-adevar era apa.... Scurgerile noastre par sa functioneze bine, apartamentul nostru nu a fost inundat, nu se vad urme pe pereti. Precizez ca odata venit in apartament nu mi s-a solicitat de catre proprietar sa semnez vreun contract... Despagubirile cerute de vecinul de sub sunt mari, nu am cum sa ii platesc. Din punct de vedere legal ce pot face? Multumesc anticipat