avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cladire cumparate la licitatie - chiriasul nu plateste ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cladire cumparate la licitatie - chiriasul nu plateste / evacueaza

Buna,
Am cumparat la licitatie o cladire care avea deja chiriasi. Am obtinut actul de adjudecare, am intabulat provizoriu ( fostul proprietar a contestat licitatia ).
Utilitatile le-am trecut pe numele meu pentru o perioada determinata de 6 luni.
Problema intampinata este chiriasul, care nu vrea sa plateasca nici chirie, nici utilitatile. Executorul spune ca nu poate sa ma puna in posesie, deoarece nu are o sentinta definitiva. Ce pot face in cazul acesta, nu imi convine sa stea fara sa plateasca nici chirie, nici utilitati? Mentionez ca acesta plateste in continuare vechiului proprietar, nu vrea sa stea de vorba, sa ne recunoasca drept proprietari. Pot sa il fortez sa plateasca, sa iasa afara ?!...
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:18, 4 Mai 2015
Incercati actiune in instanta pentru evacuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire act adjudecare Lucc Lucc Am cumparat un apartament la licitatie. Urmeaza sa mi se emita actul de adjudecare Actul de adjudecare este titlu de proprietate si ca poate fi inscris in ... (vezi toată discuția)
Cum pot prelua contractele cu furnizorii in cazul executarii silite Gabriel1978 Gabriel1978 Am adjudecat un apartament la o licitatie, am Actul de adjudecare care este actul meu de proprietate, am inscris proprietatea la OCPI, am declarant-o la ... (vezi toată discuția)
Act de adjudecare tanasegmihai tanasegmihai Buna ziua! As dori sa aflu mai multe detalii despre procedurile care trebuiesc urmate in perioada post adjudecare licitatie. Concret am castigat o licitatie ... (vezi toată discuția)