Buna ziua, revin cu inca o intrebare, referitoare la cele relatate mai sus: Agenta care ne tot ameninta, a facut o plangere la jobul sotului, si deja ne simtim amenintati. Va rog sa imi spuneti ce ar fi de facut sa o linistim pe aceasta cucoana care nu are nici o limita.
Daca depunem o plangere la politie, este suficient? ce este de facut. Serios, astfel de oameni merita ... mai mult decat o simpla plangere ... dar sa ne limitam la variantele legale.
Va rog sa-mi raspundeti. Multumesc
Buna ziua.
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am pus la vanzare pe olx un apartament, pentru care am primit telefoane de la o agenta imobiliara cu replica: "am un client care doreste ..." Au venit, au vazut, clientului i-a placut, s-a semnat precontractul. Acum, agenta ne da telefoane de amenintare sa ii platim comision.... nu stiu ce comision, nu am discutat despre asta, nu am convenit nimic in acest sens, nu am semnat nimic; mai mult decat atat, pana la semnarea precontractului nu a zis nimic de comision sau de alte plati.
As dori sa stiu in ce masura are dreptul sa ne molesteze cu telefoanele si cu amenintari de dat in judecata? Se poate face o plangere la politie pt asa ceva? Ce este de facut?
Buna ziua,
Am următoare situație: in urma cu 2 ani si jumătate m-am angajat la patron, am negociat salariul, am căzut de acord in privința sumei ce imi revenea "in mana", insa pe cartea de munca a preferat sa treacă doar salariul minim pt ca sa nu palateasca către stat taxele. După un an jumătate am rămas însărcinată, iar primul lucru la care m-am gândit a fost venitul care va fi luat in calcul la indemnizatie. Am reușit sa înduplec patronul sa treacă pe cartea de munca atât cât este necesar ca la final sa pot lua măcar 1200 lei ca si indemnizatie. Întrebarea mea este: ce pot face împotriva acestui om care încalcă orice regula, atât financiară cât si morala. In situația de plata a salariului la negru sunt ceilalți colegi care lucrează acolo. Multumesc anticipat.