avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters332431

Activitate ContSters332431

posibil dar cred ca ii interesau numai banii asa cum a spus domnul Ares
site-ul din malaezia era un fake ..lumea crede ca este real ,dar in realitate coletul nu exista pt ca nu ajunge si ei cer bani ...
multumesc mult de tot ..sincer de 3 nopti nu mai pot dormi..
deci ma sfatuiti sa ma adresez politiei..
multumesc dar am fost inselata de o persoana din afara care nu ii stiu numele real cred ca era fals ..cine a incasat banii chipurile era curierul firmei de curierat banii i-am trimis in malaezia s-au incasat din anglia ...persoana care m-a inselat evident este impreuna cu siteul din malaezia ..am cazut in plasa ..deci ce pot face ?banii i-am trimis dar imi cunoaste cnp si seria buletinului are poze cu mine ..
pai numele parintilor..si alte chestii ..daca am fost victima unei fraude prin western union si imi cunoaste cnp si seria cartii de identitate ce ma sfatuiti sa imi schimb buletinul/?
trebuie sa cunoasca toate datele persoanei
se poate falsifica ci daca se cunoaste cnpul si seria buletinului?
Răspuns la discuția Escrocherie sentimentala
daca m-as adresa politiei ..nu au ce face siteul firmei de curierat din malaezia este un fake au fabricat hirtia cu numele meu ...si acum nr de track al pachetului arata ca este in malaezia ...dupa ce am platit suma ceruta mi-au cerut 3100 de dolari spunind ca s-au detectat bani in pachet ..
Răspuns la discuția Escrocherie sentimentala
va multumesc foarte mult ..este greseala mea ..stiu va multumesc