buna ziua stiu ca suna ciudat dar nu este de ris ..avind cont pe un site de socializare am intrat in vorba cu un cetatean care se dadea american dupa citeva discutii mi-a spus ca este plecat in afghanistan sotia decedata 2 copii care erau la cumnat mi-a trimis poze eu la fel mi-a cerut telefonul eu fraiera l-am dat ne-am conversat apoi dupa un timp mia cerut adresa de email sa imi trimita niste lucruri ca vine direct la mine apoi pleaca in sua la copii vine cu ei sa ne cunoastem ne casatorim apoi dupa ce ne vedem ...santaj emotiponal greseala a fost ca i-am dat adresa mia trimis un cod de urmarire printrun site din mslaezia o hirtie care era falsa evident cu numele lui in care scria ca sunrt 2 laptopuri 2 telef un lantisor ,,dupa codul de urmarire pachetul s-a oprit in malaezia nu am fost vigilenta ..am cazut in plasa si m-am speriat ca voi plati 35 de dolari pe zi pt pachet ...asa ca am trimis banii pe numele unei persoane dprin western dupa ce am fost sunata de o doamna de la agentie persoana imi stie cnp si codul de la buletin ..banii nu ii mai recuperez ce se poate face?cind am trimis banii era pt prima data prin western dna de la ghiseu nu m-a informat sa nu trimit codul acela asa ca am facut poza si am trimis ..
daca m-as adresa politiei ..nu au ce face siteul firmei de curierat din malaezia este un fake au fabricat hirtia cu numele meu ...si acum nr de track al pachetului arata ca este in malaezia ...dupa ce am platit suma ceruta mi-au cerut 3100 de dolari spunind ca s-au detectat bani in pachet ..
Daca vreti sa va distrati intrati in joc. Inventati si distrati-va. Eu m-am distrat pe seama unuia cred cam o luna (dintr-o tara din africa). La mine era vorba ca imi dona o tipa pe moarte 3,5 mil $, da trebuia sa platesc avocatul pentru actele de mostenire. Ce nu am inventat, factura pe firma (de la avocat), stampila, semnatura de la contabil care era plecat, semnatura electronica, i-am si trimis banii pe hartie, extras de cont ... si tipul tot astepta banii in banca si ii teroriza pe cei de la banca ca de ce nu i-au intrat banii... Credeti-ma ca merita acesti pungasi. Nu ii iertati. Daca pierd timpul cu dumneavoastra nu excrocheaza pe altii. In final tot nu vroia sa creada ca eu l-am pacalit, asa de prost era de fapt. A trebuit sa i-o spun pe sleau. Si pentru ceilalti care primiti asemenea "pomeni" - excrocii nu trebuie iertati, trebuie lucrati cu aceleasi arme.
Frauda okazii.ro
lilbro
Buna ziua,acum 2 zile am comandat de la un tip de pe okazii.ro niste blugi cu 1 mil...avand poza la ei,am cerut marimea 30,avea 90% calificative pozitive,mi-a ... (vezi toată discuția)