I s-a spus ca odata recunoscut, tin sa precizez ca fiind amenintat a recunoscut acel copil doar sa fie trecut ca tata in certificat nicidecum ca va merge cu acea declaratie notariala in instanta, dret pentru care in acea declaratie nu se precizeaza nimic de instanta, nu mai poate face nimic.A facut apel la procesul intentat de ea si a pierdut, a deschis din nou si a pierdut spunandui-se ca testul ADN este exclus.El nu vrea decat sa se faca testul ADN, si da, atat la apel cat si la noul proces a avut aparator dar.....a pierdut.Mai poate face cev
Asa am crezut si noi, ca nu se poate o astfel de coruptie dar......se poate!Intrebarea mea este:ce se mai poate face, pentru ca el nu vrea decat sa i se dea dreptul de a face testul ADN,drept care ii este incalcat!
testul ADN este exclus pentru"ca asa vrea instanta si avocat ei" care a asigurat-o ca el nu va castiga niciodata in Focsani si nici nu va putea pleca cu dosarul la alta instanta.
Buna seara!In cateva minute as vrea sa va prezint cazul meu, de fapt scriu in numele fratelui meu:acum 3 ani a avut o relatie "pasagera" din care a rezultat un copil, fiind anuntat la8 luni de sarcina.Fiind amenintat de fam ei este obligat sa dea o declaratie notariala prin care el este trecut ca tata si asigurandu-i ca nu va merge in instanta.Pe scurt:este dat in judecata, el nu a stiut si ea acastigat procesul.El face recurs , cerand testul ADN,si proba cu martori, si pierde spunandui-se ca proba cu martori nu se ia in considerare.Deschide din nou, la care avocata ei "ii transmite" ca el nu va castiga niciodata ca are ea grija, cere testu ADN si i se spune ca este exclus, dar daca acum nu a cerut proba cu martori nu are ce sa-i faca.Intrebarea mea este: ce poate face,el vrea doar testu ADN,pentru ca i s-a transmisca la Focsani nu va castiga niciodata, si nici la alta judecatorie nu va putea pleca cu dosarul.Mai are vreo sansa?Va multumesc,o seara buna!
nu e convins ca e copilul lui de aceea vrea sa face testul adn.mai are vreo sansa sa-l poata face?
buna seara!sunt noua in aceste probleme si de aceea cer sfatul celor cu experienta,problema este urmatoarea:in urma cu aproximativ 2 ani fratele meu a avut o relatie cu o femeie, din care a rezultat un copil.el a aflat de sarcina pe la7-8 luni cand nu se mai putea face nimic, astfel s-a nascut copilul.aproape la un an, respectiva l-a dat in judecata de stabilire paternitate.fiind amenintat de fam ei,el l-a recunoscut printr-o declaratie notariala, punandu-i si pensie de intretinere iar copilul va purta numele ei si toate drepturile le-a cerut ea. intrebare e :el mai poate cere fectuarea testului adn acum?sau ce trebuie sa mai faca?:(