A venit politia, criminalistica, comisar, i-au facut tatalui meu poze, l-au insotit la urgenta.
Au luat legatura agresorii cu tata, si ar vrea sa "se împace ".....poate tatal meu sa retraga plangerea ptr ultraj?
Buna dimineata. Tatal meu este padurar si a fost batut crunt de doi indivizi pe care i-a prins cand incercau sa vanda lemne furate, bineînțeles fara documente. In timpul in care tata anunta politia, cei doi l-au atacat si l-au lovit in cap, fata, corp cu pumnii si cu picioarele. Dupa vizita la legist a obtinut un certificat medical de 18-20 de zile. Hotii au fugit, inca nu sunt gasiti. Acesti hoti mai au si alte infractiuni la activ, alte scandaluri in care au fost implicati, dar nu stiu daca au primit pedeapsa cu suspendare ptr ele. Ce pedeapsa ar putea primii acum? Se poate sa primesca pedeapsa cu inchisoare? Care ar fi sanctiunea maxima?
Va mulțumesc
Buna seara. Padurarii au voie sa-si achizitioneze o arma de foc letala? Mai exact un pistol? Daca da, ce fel de pistol, care sunt demersurile?
Buna ziua! Sotul meu are un dosar de recuperare taxa auto care a fost introdus la Adm Finantelor Publice, iar acum a primit instiintarea pentru restituirea primei transe! Toate bune si frumoase, dar pe instiintare scrie ca restituirea se face intr-un numar de cont, cel al avocatului care a introdus dosarul, lucru de care noi nu aveam habar! Nu am putut face o cerere ptr restituirea banilor in mana, deoarece am aflat ca la dosar exisata o procura/imputernicire (semnata de sotul meu #-o, care intradevar s-a intalnit o data cu avocatul care i-a dat sa semneze o gramada de hartii, iar el a semnat fara sa le citeasca X-(), si nici avocatul n u i-a explicat defapt ce semneaza ) Intrebarea mea este daca putem cumva anula aceasta procura avand in vedere ca noi nu detinem nici o copie a ei, deci nu stim la ce notar a fost facuta, nr. de inregistrare...nimic!!! oare putem obtine o copie a acestei procurii de la dosarul depus la finante si altfel la un notar public sa facem o anulare, revocare??? tare mi-e frica ca o sa alergam dupa avocat sa ne recuperam banii de la el.....Va multumesc
Multumesc mult de tot ptr. raspuns!
Buna ziua! Am avut contract pe perioada determinata dupa cum urmeaza: din 12.09.2011 pana in 22.06.2012; din 17.09.2012 pana in 21.06.2013 si din 10.03.2014 pana in 08.12.2014 (sunt insarcinata si nu cred ca din luna decembrie mi se va mai prelungi contractul, adica sa mi se faca un nou contract pe perioada nedeterminata)! Avand aceste contracte pe perioade determinate, din luna decembrie pot beneficia de ajutor de somaj? Va multumesc!