avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Revocare procura
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Revocare procura

Buna ziua! Sotul meu are un dosar de recuperare taxa auto care a fost introdus la Adm Finantelor Publice, iar acum a primit instiintarea pentru restituirea primei transe! Toate bune si frumoase, dar pe instiintare scrie ca restituirea se face intr-un numar de cont, cel al avocatului care a introdus dosarul, lucru de care noi nu aveam habar! Nu am putut face o cerere ptr restituirea banilor in mana, deoarece am aflat ca la dosar exisata o procura/imputernicire (semnata de sotul meu #-o, care intradevar s-a intalnit o data cu avocatul care i-a dat sa semneze o gramada de hartii, iar el a semnat fara sa le citeasca X-(), si nici avocatul n u i-a explicat defapt ce semneaza ) Intrebarea mea este daca putem cumva anula aceasta procura avand in vedere ca noi nu detinem nici o copie a ei, deci nu stim la ce notar a fost facuta, nr. de inregistrare...nimic!!! oare putem obtine o copie a acestei procurii de la dosarul depus la finante si altfel la un notar public sa facem o anulare, revocare??? tare mi-e frica ca o sa alergam dupa avocat sa ne recuperam banii de la el.....Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MICHEL SIMOND , Consilier juridic 17:55, 3 Martie 2015
Procura despre care faceti referire este intocmai Imputernicirea avocatului atasata contractului de asistenta si reprezentare juridica pe langa ANAF si instanta judecatoreasca a sotului d-voastra. Este posibil sa aveti o intelegere la prin care el isi incaseaza onorariu in cazul in care rezultatul este pozitiv si banii restituiti in contul fiduciar al avocatului. In aces caz el isi retine onorariul iar d-voastra veti primi restul din suma. Nu va faceti problema ca nu veti platita pentru ca el nu poate retine aceste sume, faceti-i o cerere directa. In cazul in care totusi refuza, adresati o plangere baroului din care face parte. Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare cumparare / executare silita Antoaneta2010 Antoaneta2010 Situatia este urmatoarea: sotul are un contract de creditare ( nevoi personale ), pe care nu a mai reusit sa-l plateasca de 3 ani, in toata aceasta perioada el ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in august 2021 am apelat la un avocat pt a dezbate ... Vic2018 Vic2018 Buna ziua, In august 2021 am apelat la un avocat pt a dezbate partajul succesoral cu fostul meu sot decedat la 1 an dupa pronuntarea divortului (divort in ... (vezi toată discuția)
Mi se cere o copie după ci pentru perfectarea unei procuri speciale la consulat. există riscuri reale ca ulterior copia să fie folosită pentru ilegalități? dumitrudd dumitrudd Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament in Romania de la o persoana care nu este cetatean roman si nu se afla in Romania. Am scos astazi un extras CF online, ... (vezi toată discuția)