avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa pentru ultraj
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa pentru ultraj

Buna dimineata. Tatal meu este padurar si a fost batut crunt de doi indivizi pe care i-a prins cand incercau sa vanda lemne furate, bineînțeles fara documente. In timpul in care tata anunta politia, cei doi l-au atacat si l-au lovit in cap, fata, corp cu pumnii si cu picioarele. Dupa vizita la legist a obtinut un certificat medical de 18-20 de zile. Hotii au fugit, inca nu sunt gasiti. Acesti hoti mai au si alte infractiuni la activ, alte scandaluri in care au fost implicati, dar nu stiu daca au primit pedeapsa cu suspendare ptr ele. Ce pedeapsa ar putea primii acum? Se poate sa primesca pedeapsa cu inchisoare? Care ar fi sanctiunea maxima?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters332772 , utilizator 16:43, 17 Februarie 2018
A venit politia, criminalistica, comisar, i-au facut tatalui meu poze, l-au insotit la urgenta.
Au luat legatura agresorii cu tata, si ar vrea sa "se împace ".....poate tatal meu sa retraga plangerea ptr ultraj?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit o bataie serioase, acuma ce sa fac? xuser xuser Am primit in urma cu 2 saptamani o bataie serioasa. Au venit 5-7 tineri fara nici un motiv si m-au luat la pumni si la picioare. Mentionez ca nu ii cunosc pe ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizică Acatrinei I Acatrinei I Bună ziua. Vă rog frumos să mă ajutați în următoarea problemă. Un vecin și-a lăsat caprele în grădina părinților mei libere.Tatăl meu văzând ... (vezi toată discuția)
O intrebare. Rares_din_ludus Rares_din_ludus Buna ziua,eu am fost batut de doi tigani care m-au lovit violent cu pumni in fata (spargandu`mi arcada) si medicul legist mi`a dat 4-5 zile de ingrijiri ... (vezi toată discuția)