avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate baciuc29

Activitate baciuc29

Detin un PFA si doresc sa achizitionez un autoturism din Germania pe PFA.Intentionez sa cumpar masina la pretul fara TVA(precizez ca am un certificat de inregirstrare fiscal separat pentru achizitiile intracomunitare),dupa care vreau sa inchid Pfa-ul.Cu acest tva ce se intampla?daca eu inchid firma pe motiv de faliment...ce pot sa patesc?si mai am o intrebare ...pot sa vand masina respectiva daca am inchis firma?....in conzluzie : cumpar masina fara tva,dupa care vin in Romania si inchid pfa-ul...in ce situatie ma gasesc cu masina?o mai pot vinde ulterior ?
am fost sa platesc 250 ron si nu a fost de acord.850 ron trebuie sa platesc.ca de o saptamana mi-a spus sa fac rost sa ii aduc 850 ron,ca e dat in judecata de CET si vine iarna si el vrea sa recupereze datoriile acum la urgenta.nu am ce face.
adica daca pierd procesul eu trebuie sa platesc onorariul avocatului asociatiei.asta am inteles."Incercati in instanta sa depuneti cerere de incheiere angajament de plata in 2 transe"pai eu doresc o esalonare undeva la 200 ron lunar,nu chiar asa mult.pai daca lunar am la debit 250 ron cred ca inca 200 ron sa dau la penalitati pe luna mi-asi permite,numai ca dumnealui doreste neeaparat toata suma platita odata sau in 2 transe,iar eu nu pot plati acum 850 ron si luna viitoare 850 ron.pot obtine de la procuror o esalonare mai mica?
dumnealui doreste o esalonare in 2 rate egale.adica 850 ron acum si inca 850 ron luna urmatoare.e cam exagerata esalonarea asta zic eu.si nu o pot onora.eu o sa merg cu avocatul din oficiu,nu am avocat.asociatia are avocat.cam ce cheltuieli de judecata pot fi in caz de pierd procesul?judecatorul nu imi poate face o esalonare mai omeneasca?stiu persoane obligate de presedinte sa plateasca penalitatile inainte si apoi debitele.practic nu ii lasa sa-si plateasca debitele inainte sa plateasca penalitatile,iar unii au penalitati de 7500 ron si le este imposibil sa plateasca penalitatile si dupa debitele,fiind pensionari,bugetari,someri..
buna seara.am fost dat in judecata de asociatia de proprietari avand debitul 0 si penalitati de 1700 ron.eu nu am cash 1700 ron la acest moment,asa ca sunt nevoit sa astept decizia instantei.cam cat dureaza un astfel de proces,ce implica,ce costuri vor fi pentru mine,ce timp imi va ocupa (lucrez de la 8:00-16:00 Luni-Vineri) si nu prea pot scapa de la serviciu mai devreme,ce consecinte grave voi suporta daca voi pierde procesul?eu incerc sa achit la zi debitul,dar aceste penalitati nu stiu cand le voi putea plati avand un salariu minim pe economie si 4 copii.