avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate vsgabriel

Activitate vsgabriel

Buna ziua as dorii sa stiu daca se poate anula un contract auto in conditiile actuale? Mai pe larg in luna Decembrie 2019 am fost la un dealer auto pentru a-mi achizitiona un autoturism prin programul rabla,am dat avans pentru masina. La ora actuala din cauza pandemiei as dori sa ma retrag si mi sa spus ca ma pot retrage numai cu o penalizare de 10% din valoarea masini.In contract am vazut ca este stipulat si caz de forta majora in care se poate renunta la contract fara a mai fi penalizat,Asa cum am vazut "Update 21 martie 2020: conform Ordonanței de Urgență nr. 29/2020 publicată în Monitorul Oficial, Guvernul României recunoaște în mod clar pandemia COVID-19 ca fiind un caz de forță majoră." IINTREBARE: In aceasta situatie imi pot recupera banii fara a fi penalizat??
Va multumesc
Răspuns la discuția Declaratie mincinoasa
Va multumesc frumos pentru raspuns.Cunoasteti o astfel de persoana specializata in astfel de cazuri ? Va multumesc
Răspuns la discuția Declaratie mincinoasa
Va multumesc pentru raspuns,totusi daca imi puteti spune de cate probe sunt necesare pentru a putea depune plangerea penala de care vorbiti? Va multumesc
buna ziua imi cer scuze pentru eventualele greseli sau neconformitati. Scriu pentru prima oara pe acest site. Am o mica problema sunt intr-un partaj si am o declaratie din partea unui martor care eu consider ca este mincinoasa. Cate probe imi sunt necesare penrtu a demonstra acest lucru?? exista pe aici care ar fi dispus a ataca acesta decleratie??? Daca da va rog mult astept un semn de la dumneavoastra . Va multumesc.:)