avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1912 soluții astăzi
Forum Activitate ElenaPopp

Activitate ElenaPopp

Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc frumos pentru informatiile primite.
Răspuns la discuția Mostenire
Nu sunt singurul ei copil si nici nu dorim sa vindem, doar vrea sa-l treaca pe numele meu.
Discuție Mostenire
Mama mea are o suprafata de 2 ha de teren extravilan si as dori sa stiu care este modalitatea cea mai simpla de a mi-l da mie. Acum sunt separata de sotul meu, nu divortata. In situatia unui divort are dreptul si el la acest teren?
Răspuns la discuția Divort?
Multumesc frumos pt.sfaturi.
Răspuns la discuția Divort?
Multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Divort?
Sa inteleg ca la apartament nu mi se cuvine nimic? chiar daca el se plateste in timpul casatoriei? Bancile pot trimite datoriile asupra mea? Bunuri comune nu prea sunt( in afara de lucruri mici fara valoare) pentru ca masina fiind un bun comun, a vandut-o si a beneficiat singur de bani.
Discuție Divort?
As dori sa imi raspundeti problemelor cu care ma confrunt. Sunt casatorita de 6 ani dar separata de 2,6 luni de sotul meu. El are din casatoria anterioara 2 copii majori, eu neavand copii. El are un apartament luat cu credit cu 4 ani inainte de casatoria noastra, credit care se plateste si in momentul de fata si la care mai este de platit inca 4 ani. Deasermenea in perioada cat am fost impreuna el a mai luat un credit de nevoi personale pt.a achizitiona o masina, masina pe care, dupa separarea noastra a vandut-o si la care de 10 luni nu a mai platit creditul. Eu nu am nici o calitate in contractul de credit, banca insa a vandut creditul unei firme de recuperare. Acum el este foarte bolnav si refuza divortul. As vrea sa stiu ce se poate intampla dupa decesul lui. Care sunt drepturile si obligatiile mele fata de creditele mentionate si care sunt drepturile copiilor lui. Sau este mai bine sa insist sa accepte divortul acum cat el este in viata si sa renunt la tot ceea ce mi s-ar cuveni. In momentul de fata el nu are nici un venit, nefiind angajat. Va multumesc.