In iasi am aceeasi problema cu Dalkia.La scara unde locuiesc din 20 aprtamente in iarna 2013-2014 erau doar 6 apartamente racordate la sistemul centralizat.Vara aceasta m-am debransat eu si inca o familie ramanand doar 4 apartamente racordate.
Am trimis adresa la Dalkia in august privind intentia mea,am anuntat asociatia de proprietari a blocului am trimis din nou la Dalkia situatia apartamentelor din scara situatie eliberata de asociatie.
Mentionez ca nu am contract incheiat cu Dalkia(Cet Iasi fiind in faliment si preluat de Dalkia)
Dalkia insista ca trebuie sa ma rebransez altfel sunt sanctionat cu amenda.
Mai sunt valabile legile 21/1996 (legea concurentei),ordonanata 21/1992 privind protectia consumatorului,legea 296/2004 republicata privind codul consumului,legea 363/2010 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii ?
O hotarare a consiliului local poate fi mai presus de lege?
Este vorba de instituirea unor zone unitare de incalzire privind sistemul centralizat de incalzire
Conform comentariilor numai societatea ar trebui amendata dar salariatii care au lucrat fara contract? Se poate considera ca au facut-o din rea credinta?
Mai ales ca au si pretentia sa fie platiti.
Am preluat cu data de 01.09.2014, 17 agenti de paza de la o alta firma carora li s-a inregistrat contractul de munca la itm la data de 26.08.2014 on line prin revisal.
Au efectuat serviciul toata luna septembrie la obiectivul care a fost preluat la acceasi data (01.09.2014).
15 dintre ei au semnat contractele de munca 2 refuzand sa semneze pe motiv ca nu sunt contractele inregistrate la itm si ca nu pot semna retroactiv.
In cursul lunii septembrie au fost de mai multe ori invitati sa semneze contractele,
au fost trimise contractele la locul de munca sa fie semnate dar au refuzat.
itm-ul considera ca trebuie sa fim amendati cu cate 10.000 pentru fiecare dintre cei doi.E legal?
Statul nu a fost prejudiciat ei figurand in statul de plata cu orele lucrate din pontajul scris si trimis la firma de ei.
Ce se poate face in acest caz daca cei doi refuza in continuare semnarea contractului.
Incepand cu data de 01.10.2014 nu s-au mai prezentat la lucru,au fost instiintati
prin posta ca sunt nemotivati la serviciu riscand incetare contractului de munca.
Poate fi incetat contractul?Articolul 31