avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Activitate florina_12

Activitate florina_12

Discuție Risc maternal
Buna ziua.
Pentru calcularea concediului de maternitate-126 zile intra la calcul si veniturile brute obtinute in risc maternal, sau ultimele 6 luni lucrate efectiv?
Discuție Prenatal
Buna ziua.
Intru in prenatal in Februarie, ultimele 6 luni inseamna lunile August- Ianuarie...perioada aceata ramane si pt Martie, Aprilie, Mai, Iunie? Sau se decaleaza de la luna la luna? De ex: prenatalul lunii Martie se calculeaza: Sept- Febr?
Buna seara.
Daca intru in prenatal la sfarsitul lunii Februarie, calculul indemnizatiei de 85% din net pe face pe intreaga luna August 2018- Ianuarie 2019? Si Februarie nu intra deloc la calcul?
Discuție GIRANT C.A.R
Buna ziua.
Momentan nu figurez cu niciun credit la nicio Banca. O prietena m.a rugat sa o girez pt un imprumut la C.A.R pe o durata de 5 ani. Daca in perioada aceasta ma hotarasc sa fac si eu un imprumut m.ar impiedica intr.un fel acest lucru? Nu am temeri ca nu si.ar plati rata la timp. Multumesc antipicat.
Am lucrat in ultimii 5 ani de zile in orasul natal, mi-am dat demisia cu data 1 oct 2014, angajandu-ma in alt oras cu data de 3 oct 2014...unde imi pot plati zilele de 1 si 2 oct pt a nu figura cu pauza in contractul de munca? acest lucru imi poate afecta in cazul in care doresc sa fac un imprumut la banca sau raman insarcinata?Multumesc.