avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Risc maternal

Buna ziua.
Pentru calcularea concediului de maternitate-126 zile intra la calcul si veniturile brute obtinute in risc maternal, sau ultimele 6 luni lucrate efectiv?

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza concediul de risc maternal, concediul de maternitate si pentru ccc? MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua! Va rog sa imi spuneti cum se calculeaza plata pentru concediul de risc maternal, pentru concediul de maternitate si pentru cel de ingrijire copil ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal si concediu prenatal ELENAGOGONEA ELENAGOGONEA Buna ziua , Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum se calculeaza riscul maternal si concediul prenatal? din cate am citit riscul maternal este 75% ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil pana la 1 an iroxanaconstanta iroxanaconstanta Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: sunt salariata de 3 ani la prezentul angajator si am avut un total de 63 de zile de concediu medical ... (vezi toată discuția)