avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal

Buna ziua.
Intru in prenatal in Februarie, ultimele 6 luni inseamna lunile August- Ianuarie...perioada aceata ramane si pt Martie, Aprilie, Mai, Iunie? Sau se decaleaza de la luna la luna? De ex: prenatalul lunii Martie se calculeaza: Sept- Febr?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 29 Ianuarie 2019
Se calculeaza in fiecare luna .... aveti aici un calculator
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venitul corect pt concediu medical roxana1 roxana1 am si eu o rugaminte daca ma moate ajuta cineva sa imi calculeze exact cat ar trebui sa iau pe luna septembrie in care am fost in medical toata luna cu codul ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical sarcina/lauzie(prenatal/postnatal) ace27 ace27 Buna ziua!Luminati-ma si pe mine va rog frumos, cu acest prenatal, in legatura cu modul de calcul. Se iau in calcul ultimile 12 luni sau ultimile 6? Din ... (vezi toată discuția)
Doua locuri de munca și indemnizație de creștere copil Sinzimsw Sinzimsw Buna ziua , dacă am doua locuri de munca,la unul sunt angajata din Aprilie 2018 iar la unul din 09 Ianuarie 2020.Sunt însărcinată și urmează sa intru in ... (vezi toată discuția)